Met een zeker gevoel de weg op

Of je nu een grote auto of bescheiden bolide hebt, je wilt niet dat er iets met je auto gebeurt. Wanneer er wél iets voorvalt in het verkeer wil je goed verzekerd zijn, zonder maandelijks een torenhoge premie te betalen.

Schadeformulier

Een betaalbare autoverzekering?

De hoogte van je premie is o.a. afhankelijk van:

  • De dekking die je kiest – WA, aanvullend WA-beperkt casco of volledig casco oftewel allrisk;
  • Je leeftijd en je schadevrije jaren;
  • Hoe vaak en hoe ver je rijdt per jaar;
  • Het gewicht en de waarde van je auto of motor.

Overstappen

Voldoet jouw autoverzekering nog aan je situatie? Of ben je benieuwd of het voordeliger kan? Wij vergelijken meer dan 20 verzekeraars op premie en polisvoorwaarden. Aarzel niet als het interessant lijkt om over te stappen – wij regelen het voor je. Scheelt jou gedoe en geld.

De WA-verzekering

De WA-verzekering is de basisverzekering die iedere auto die deelneemt aan het verkeer moet hebben. Deze wettelijk verplichte verzekering dekt de schade die je toebrengt aan anderen in het verkeer. Schade aan je eigen auto of jezelf is hierbij niet verzekerd. Deze verzekering is met name interessant voor oudere auto’s.

De WA-beperkt cascoverzekering

De beperkt cascoverzekering is wat uitgebreider dan de WA-verzekering en dus ook wat duurder. Naast schade aan anderen in het verkeer, dekt zo’n verzekering ook je schade in het geval van bijvoorbeeld diefstal, ruitschade, brand of storm. Een beperkt cascoverzekering is aan te raden als je auto nog niet zo oud is.

De allriskverzekering

De meest uitgebreide dekking heb je met een allriskverzekering. Deze wordt ook wel een volledig cascoverzekering genoemd. Zo’n verzekering is aan te raden als je een nieuwe auto hebt, want bijna alle schade die je kunt maken wordt vergoed. Doet het iets minder zeer als je zelf tegen een paaltje aanrijdt.

Maar we denken verder: is een pechhulpverzekering of een schadeverzekering voor inzittenden misschien ook een goed idee voor jou? Onze verzekeringsexperts adviseren je deskundig en eerlijk.

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in!

Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking