De jonge tweeverdieners

Onze klanten aan het woord

“Na een aantal jaar in ons eerste huisje waren we toe aan iets nieuws, iets groters. Je kent het wel, dat gevoel dat je toe bent aan de volgende stap. We besloten ons huis te koop te zetten en pas serieus bij andere huizen te gaan kijken als dat van ons verkocht was. Maar rondneuzen op Funda is natuurlijk veel te leuk, helemaal wanneer je het idee hebt dat je misschien binnenkort de nieuwe bewoner van een van die huizen bent. Toch duurde het nog anderhalf jaar voordat we ons huis verkochten. Inmiddels waren alle huizen die we in het begin op het oog hadden verkocht en waren we een beetje ‘uit’ het hele proces. We zijn toen bij Alexandra langsgegaan voor een hypotheekgesprek. Daarin bespraken we onze wensen, zoals snel aflossen; we verdienen nu goed met z’n tweeën en vinden het een fijn idee dat we daarmee nu al substantieel aflossen op de hypotheek. Alexandra nam alle opties met ons door en adviseerde ons goed over wat het beste bij onze wensen paste. Ha, ze dacht zelfs mee over huizen die te koop stonden in Middelharnis/Sommelsdijk en omstreken! Zo leuk om bijgestaan te worden door iemand die net zo enthousiast is over de stap die je gaat zetten als jijzelf.

Na weken zoeken en bezichtigingen die het net niet waren, ging het ineens heel snel. Op woensdag gingen we kijken bij ons droomhuis en op zaterdag was de deal rond. Toen moest de hypotheekaanvraag snel geregeld worden, want we wilden ‘m op aanraden van Alexandra nog voor het einde van het jaar rond hebben. Dat was bij haar in goede handen – dankzij haar snelle werk en contact met alle betrokken partijen was alles op tijd in orde. Voor we het wisten stond Alexandra ’s avonds voor de deur – ze kwam op de fiets even langs zodat we de hypotheekofferte konden tekenen. Heel fijn, om zo adequaat geholpen te worden als je het zelf ook al druk genoeg hebt met je werk en andere zaken. Een paar maanden later, toen we net de eerste laag verf op de muren van ons nieuwe huis zetten, stond ze weer voor de deur. Maar nu met een bloemetje om ons te feliciteren met de verhuizing.

Ook al onze verzekeringen hebben we bij Hans Meijer Advies lopen. Het is nogal een tijdrovende klus om uit te vogelen wat je allemaal nodig hebt. En, misschien nog wel belangrijker, te vergelijken wat de verzekeraars zijn met de beste voorwaarden en premies. Ruud heeft toen een pakket opgesteld met de beste opties voor ons. Maar de echte meerwaarde voor ons zit ‘m in de nazorg; toen we schade hadden aan een van onze auto’s heeft Hans Meijer Advies ons zo goed geholpen. In zo’n situatie zit je al in de rats; dan is het echt een opluchting dat iemand anders alles voor je regelt en jouw belang behartigt bij de verzekeraars. Alles was snel afgehandeld en uitgekeerd. Je weet gewoon dat als er iets is, dat zij het oplossen, en dat geeft een zeker gevoel.”

Jarno & Alisa – Middelharnis

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in!

Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking