Een hypotheek kiezen met een gerust gevoel

Van jezelf afvragen ‘Hoeveel zou ik kunnen lenen?’ tot het moment dat je voor het eerst je nieuwe voordeur achter je dichttrekt én daarna – wij adviseren en helpen je. Zo kun jij je focussen op je nieuwe thuis.

De verhuizing

Tips voor toekomstige huizenkopers:

  • Zorg vóórdat je verliefd wordt op een huis dat je weet waar je financieel staat;
  • Staar je niet blind op wat je maximaal kunt lenen, maar kijk naar wat je maandelijks kunt en wilt besteden aan woonlasten;
  • Houd er rekening mee dat er meer komt kijken bij een hypotheek en hypotheekaanvraag dan je denkt – schakel op tijd een hypotheekadviseur in.

Al sinds de start van Hans Meijer Advies geven we onafhankelijk hypotheekadvies. Begin 2010 vonden we het tijd voor een eigen onafhankelijk hypotheekkantoor. Dat was de start van Flakkee Hypotheken. De naam zegt het al – hier kan iedereen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee en omstreken terecht voor een persoonlijk hypotheekgesprek met onze erkende hypotheekadviseur Alexandra Meijer. Betrouwbaar advies om de hoek – dat is een fijn gevoel.

Wat kunnen wij dan zoal voor jou doen?

  • We berekenen wat jij maximaal kunt lenen;
  • We adviseren wat voor maandlasten verantwoord zijn;
  • We kijken welke hypotheekvorm goed aansluit bij jouw leven en je wensen;
  • We vergelijken alle hypotheekaanbieders van Nederland, meer dan 25, om degene te vinden die de beste voorwaarden en hypotheekrente voor jou heeft;
  • We regelen je volledige hypotheekaanvraag zorgvuldig en zo snel als mogelijk is.

En nog véél meer. Hier vind je een uitgebreid overzicht van wat we allemaal doen.

Wanneer kom je voor een hypotheekgesprek?

Je hebt besloten dat je wilt verhuizen of je wilt je hypotheek oversluiten. Dan wil je natuurlijk weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Wat is bijvoorbeeld de prijsklasse waarin je op zoek kunt gaan naar een nieuw thuis? Kun je iedere maand voordeliger uit zijn dan nu? Er komen waarschijnlijk heel veel vragen op je af. Geen zorgen, wij hebben ze (bijna) allemaal al eens gehoord.

In een oriënterend gesprek kijken we globaal naar wat je mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Bij ons kun je ook ’s avonds en in het weekend een afspraak maken, want we begrijpen dat je overdag misschien moet werken of voor je kroost moet zorgen. Overtuigd dat wij je kunnen helpen? Dan maken we afspraken over wat we voor je gaan doen en wat dit kost.

Wat kost een onafhankelijk hypotheekadvies?

We zijn van tevoren altijd duidelijk over wat onze werkzaamheden kosten. Op basis van het oriënterende gesprek krijg je een prijsopgave. In ons dienstverleningsdocument, oftewel de samenvatting van wat wij allemaal doen op het gebied van hypotheken, vind je een schatting van onze tarieven.

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in!

Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking