Optimaal genieten van je vakantie

Op verre reis of lekker dichtbij in de stacaravan? Dan wil je je nergens druk om maken. Voor ieder type vakantievierder en vrijetijdsgenieter is er een goede verzekering.

Schadeformulier

Verzekeren waartegen?

Als je aan vakantie denkt, denk je aan ontspanning, en niet aan de minder leuke dingen die je helaas kunnen overkomen. Maar wat als je bagage wordt gestolen op reis, het dak van je camper wordt beschadigd door een flinke hagelbui of er brand uitbreekt in je stacaravan? Dan biedt een goede reisverzekering of recreatieverzekering hulp.

Für unsere Deutschen Kunden

Seit Jahren haben wir eine sehr gute Beziehung mit familien Buijs von ‘De Grevelingen’ in Battenoord. Wenn Sie interessiert sind fur eine Versicherung für Ihren Wohnwagen, kontaktieren Sie uns bitte. Wir können Ihnen sicherlich weiter helfen. Auch auf Deutsch.

Verzeker je vakantieplezier: Caravans, camper en stacaravans

Heb jij een camper of (sta)caravan? Dan ben je daar natuurlijk heel zuinig op. Weekendjes weg of lange zomers op dezelfde camping, heerlijk. Dan is het wel zo’n fijn gevoel dat áls er iets gebeurt met je geliefde vakantiemiddel dat de schade wordt vergoed. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, hagel, brand, blikseminslag, storm, inbraak en nachtvorst. Net als met een huis kun je je caravan of camper verzekeren en de inboedel. Als je caravan of camper nog heel nieuw is, kun je ‘m verzekeren tegen de nieuwwaarde, daarna tegen de dagwaarde. De premie is afhankelijk van de hoogte van deze waarde en de dekking die je kiest; casco of allrisk.

Benieuwd wat zo’n verzekering jou zou kosten? Vraag bij ons vrijblijvend een premie op.

Andere pleziervaartuigen

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om eropuit te gaan in je vrije tijd. Ook zeilboten, oldtimers, motorboten, surfplanken, vouwwagens en motors kunnen verzekerd worden. Een cascoverzekering dekt schade aan het object zelf, de inboedelverzekering de schade erop of erin én schade aan derden. Wij zetten graag de mogelijkheden graag voor je op een rij.

Doorlopende reisverzekering

Je moet er niet aan denken, maar er kan natuurlijk iets gebeuren op vakantie met jou of je spullen. Een doorlopende reisverzekering is het hele jaar geldig en dekt de schade en kosten van zulke onvoorziene gebeurtenissen. Als je regelmatig uitstapjes en reizen maakt kan zo’n reisverzekering een stuk goedkoper zijn dan wanneer je losse verzekeringen afsluit. Door een groot aantal verzekeraars te vergelijken vinden wij altijd de verzekering en dekking die bij jouw reisleven past.

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in!

Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking