Over ons

Klein kantoor, grote service.

Jij bent ons uitgangspunt

Een klein kantoor met grote service, dat zijn wij. Hans Meijer Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau waar jij, onze klant, het belangrijkste bent. Wij geven jou deskundig advies over verzekeringen, hypotheken en andere financieringen. We vergelijken zo ongeveer alle geldverstrekkers van Nederland en meer dan 20 verzekeraars.

Wie zijn wij?

Hans Meijer Advies is een familiebedrijf met als thuis het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Ons hechte team bestaat uit Alexandra Meijer, Hans Meijer, Ruud Meijer, Bea Polder, Ester Broekhuis en Matthijs Wolfert. Zoals je ziet werken er dus inmiddels ook mensen met een andere achternaam. We zijn door de jaren heen erg gegroeid als bedrijf, en onze ‘familie’ dus ook. Een familie van vakmensen met hart voor onze klanten.

Onze geschiedenis

Hans Meijer Advies werd in 1999 opgericht door, je raadt het al, Hans. Hij begon toen als zelfstandig allround financieel adviseur. In de begintijd kwamen veel van de klanten uit de lokale transportsector. De eerste jaren werkte Hans vanuit huis, maar in 2003 was het tijd voor een pand. De verhuizing naar de Langeweg vond plaats. Daar zijn we sindsdien niet meer weggegaan. In 2004 kwam Alexandra in het bedrijf en in 2015 voegde Ruud zich bij het team.

Onze kennis

De kennis die we hebben van financieel advies hebben we met opleidingen en ervaring opgedaan, maar een mens is nooit uitgeleerd. Daarom houden we onze kennis jaarlijks up-to-date met nieuwe scholing en het toetsen van onze vakbekwaamheid. Zo ben jij verzekerd van het beste advies.

Wil je ons beter leren kennen? Je bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor.

Meer informatie? Hier vind je een overzicht van handige documenten en downloads.

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in! <script>” title=”<script> Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking

[contact-form-7 404 "Not Found"]