Zorgeloos wonen voor iedereen

Een huis is om in te leven. Het is je veilige haven, je eigen paleisje in deze wereld. Als er dan iets gebeurt wil je weten waar je aan toe bent en alles zo snel mogelijk weer in orde hebben. Bij schade ontzorgen wij je volledig.

Schadeformulier

Voor welke woonzaken verzeker je je?

  • Voor schade aan je woning, zoals brand of inbraak;
  • Voor de spullen in je woning;
  • De zaken waar je aansprakelijk voor bent.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan afspraken met verzekeraars, dus dat we jou een objectief advies kunnen geven. Iedereens woonsituatie is anders, en dus ook de verzekeringen die daarbij passen. In de afgelopen jaren hebben we al zoveel woonverzekeringen vergeleken dat we een neusje hebben ontwikkeld voor de beste voorwaarden en gunstigste premies. Wetend dat al je verzekeringen in goede handen zijn, dat woont toch net even wat lekkerder.

Opstalverzekering

Een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, dekt schade aan je huis en bijgebouwen zoals schuurtjes. Krijg je bijvoorbeeld te maken met brand, storm, waterschade of diefstal? Dan wordt via deze verzekering (een deel van ) de schade vergoed. De dekking en voorwaarden kunnen flink verschillen per verzekeraar. Zo zijn de fundamenten van het huis of je ramen niet altijd automatisch meeverzekerd. Daarom kijken we goed naar jouw specifieke woonsituatie.

Inboedelverzekering

Brokkenpiloot of niet, een ongeluk zit in een klein hoekje en sommige dingen overkomen je gewoon. Met een inboedelverzekering is schade aan de spullen in je huis gedekt. Om te kijken voor wat voor bedrag je inboedel verzekerd moet zijn wordt een inboedelwaardemeter gebruikt. Zo voorkom je dat je onderverzekerd bent en bij schade niet alles terug kan kopen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; net als bij auto’s zijn er ook allrisk-inboedelverzekeringen.

Overige verzekeringen

Naast een opstal- en inboedelverzekering zijn er nog andere verzekeringen die komen kijken bij zorgeloos wonen. Vergeet bijvoorbeeld niet een aansprakelijkheidsverzekering (als je bij iemand anders iets kapot maakt), rechtsbijstandverzekering (als je in een juridisch conflict komt), gezinsongevallenverzekering (voor als er iets ergs met jou als gezinshoofd gebeurt), een extra kostbaarhedenverzekering (als je dierbare familie-erfstukken hebt) en natuurlijk een zorgverzekering.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je vergelijken en kiezen. En natuurlijk staan we je bij wanneer er echt iets aan de hand is. Want ook na het afsluiten van een verzekering blijven we je van dienst, bijvoorbeeld door schade snel af te handelen.

Heb je vragen?

Neem contact op via 0187 48 1955 of vul onderstaand formulier in!

Zorgverzekering bij cz

Vraag / opmerking